START RESTAURANG & CAFÉ MUSIK & EVENTS BOKA FESTVÅNING OM SÖDERPORT KONTAKT

 

Söderport älskar livemusik!

Hos oss hörs alltid ljudet av livemusik, vare sig det är jazz, blues, soul, reggae, salsa, house, pop eller rock. Varje vecka anordnar vi jamkvällar, pianobar, temakvällar, konserter och klubbkvällar. Välkommen!

Många artister har stått på Söderports scen genom åren, klicka här för att se några exempel.


Biljetter och entré

Oftast är det gratis entré hos oss, men vid konserter brukar entréavgift gälla efter en viss tid. Man kan ofta betala direkt i dörren, men för extra populära spelningar behövs förköp.
- Biljetter till klubbkvällar (t.ex. Popidyll, Crossroads) bokas via respektive klubb.
- Biljetter till andra spelningar (t.ex. Daniel Lemma) bokas via boka@soderportsgarden.se. Vid särskillt stora och efterfrågade konserter gäller entréavgift även för matgäster.
- Håll gärna utkik på facebook vad som gäller för kvällen!

 

Jamkväll

torsdagar

Spontan blues, jazz, soul, rock och jam live spelas live på scen, stämingen är på topp och golvet gungar som på en rökig bluesklubb i Chicago. På torsdagar kan vad som helst hända!

Cool Jazz

fredagar 18-22

Ladda upp inför helgen med oss! På fredagar har vi börjat med stående inslag som heter Cool Jazz! Stilen är en subgenre till Jazz, etablerades redan från slutet av 20-talet och förekommer ofta med ett lugnare tempo. Klockan 22 trappar vi upp tempot med fredagsklubb!

 

Klubb

fredagar kl. 22-02

På fredagar spelar alltid någon av Kalmars populära klubbar på Söderport, som till exempel Popidyll eller Lilla klubben. Kvällen börjar med pianobar och övergår sedan till klubb och dansgolv. Inträde från kl 22, biljetter köps i förväg via respektive klubb eller på plats i dörren. Fri entré för matgäster gäller oftast när det är klubbkväll.

 

Livemusik

lördagar

Lördagar betyder livemusik på Söderport! Här spelas alltid livemusik med gästande artister och band, till exempel blues med Crossroads. Ibland är även festvåningen bokad för privat- eller företagsfest.

 

Jazzbrunch

Söndagar

Söndagen den 29:e januari är det premiär för Söderports klassiska jazzbrunch! Njut av en klassisk och avslappnad brunch till tonerna av skön livejazz. Boka gärna bord!